Parazita konzervek. Élelmiszer-mikrobiológia | Digitális Tankönyvtár


Vasárnapi világ paraziták Tartalom Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben Zirig Árpád Abban biztos volt, hogy egy olyan élőlényhez tartozik, aminek semmi keresnivalója a konyhában, de azt maga sem gondolta volna, hogy egy parazita, nyelvevő rákra bukkant.

Thai diétás tabletták férgekkel férgek neve és kezelése

A 28 éves nő inkább elrejtette a gyerekei elől, nehogy egy életre megundorodjanak a konzervektől. Fotókat azonban készített róla, és feltöltötte az internetre, hátha valaki tudja, mi ez a fekete szemű potyautas.

egyszer használatos féreggyógyszer az emberek számára

A válaszon azonban ő is meglepődött. Cymothoa exigua a vasárnapi világ paraziták Forrás: Twitter.

A reaktív hepatitis a májszövetek másodlagos diffúz léziója, gyulladással és.

A kopoltyúnyílásokon bejutva parazita konzervek a nyelvet, majd a nyelv helyén él, és a bejövő táplálék egy részét elfogyasztja. Cymothoa exigua a nyelvenForrás: Origo A képeket látva a konzerv gyártója azonnal elnézést kért, és biztosította, hogy küldenek neki olyat, amiben biztos nincsen vasárnapi világ paraziták, igaz szerintük ez nem a nyelvpusztító parazita, hanem egy magalopa rák.

parazita konzervek

Cymothoa exigua, rögtön kettőForrás: Picasa Angliában nem ez volt az első eset: a közelmúltban Paul Polli 62 éves nyugdíjas talált egy kifejlett Cymothoa exiguát a szupermarketben parazita konzervek halfilében, előtte pedig Írországban, a Tescónál vásárló Rick Beattie is belefutott egybe. Fontos információk.

gyógyszerek, amelyek növelik a tesztoszteront a szervezetben nagyszámú genitális szemölcs