Trichomonas felszerelés, Bélféreg kutyákban és macskákban


készítmények lamblia és férgek számára

Raktáron Termékleírás Az Sh-Dimetridazol por postagalambok, díszgalambok Trichomonas felszerelés érzékeny, anaerob baktériumok, valamint protozoák okozta fertőzések megelőzésére és gyógykezelésére szolágló készítmény.

A ható- és segédanyagok megnevezése: g készítmény tartalmaz: - Segédanyagok; vivőanyagok: Dextróz 90 g Javallatok: Dimetridazolra érzékeny, anaerob baktériumok, valamint protozoák okozta fertőzések megelőzésére és gyógykezelésére  Giardia, Trichomonas, Histomonas, Hexamita fajok Adagolás célállat fajonként: Galamb: 5 g por 1 zacskó tartalma 1 liter ivóvizben oldva naponta.

Adagolás- és alkalmazási módok: Szájon át. A javallatokban szereplő betegségek jelentkezése esetén az állomány összes Trichomonas felszerelés kezelni kell, 7 napon keresztül.

szarvasmarha szalagféreg mozgása amikor kijött az ascaris

A verseny időszak előtt és után 5 napos kezelés, illetve havonta egyszer 3 napos kezelés javasolható. A párosítást megelőzően, illetve a fiókák kikelése előtt napos kezelés javasolható.

A gyógyszeres oldatot minden nap frissen kell késziteni.

a gyomorból származó rossz lehelet gyógyszerei az emberi testben a balkorpi féreg a

Ellenjavallatok: Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagával vagy bármely segédanyaggal vagy vevőanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. Mellékhatások: Ha nem kivánatos hatást észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost.

az emberi testben élő férgek

Élelmezés- egészségügyi várakozási idő: Élelmiszertermelő állat a készítménnyel nem kezelhető. Trichomonas felszerelés figyelmeztetések: A nitroimidazol csoport minden tagja, tehát a dimetridazol is bizonyítottan karcinogén hatású! Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok ha szükséges Túladagolás esetén idegrendszeri tünetek jelentkezhetnek, rnelyek többnyire beavatkozás nélkül elmúlnak, ha a kezelést egy napra felfüggesztjük, majd a gyógyszeres oldat koncentrációját felére hígitjuk.

a kukacok lamblia készítményei

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó munkavédelmi óvórendszabályok Kezelés után alaposan mossunk kezet. Az általános munkavédelmi óvórendszabályokat be kell tartani.

modern gyógyszer férgek számára

Legyél Te az első! A termékhez akkor tudsz véleményt írni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy!

Trichomoniasis