Mérgező hölgy. Hátborzongató históriák – a mérgező nő esete - Középsuli - magazin középiskolásoknak


Az elmúlt órákban került ki a poszt a Facebookra, miszerint Kaposvár egyik városrészében a kerítésen keresztül mérgezi meg egy öreg nő a kutyákat, és már mérgező hölgy is szedett az akciója.

mérgező hölgy

Hirdetés A Mérgező hölgy és annak környékén kell vigyázniuk a négylábú tulajdonosoknak, hiszen a poszt szerint egy nyugdíjas hölgy mérgezett ételt dobál be a kerítésen keresztül az ebeknek.

A napokban egy kisebb kutya már áldozatul is esett a mérgező hölgy akciójának, a szegény harminc kilós állatka 15 perc alatt életét vesztette, miután megette a kerítésen keresztül bedobott mérgezett ételt.

vászon férgekkel történő kezelése

A helyzetet súlyosbítja, hogy az elkövető még kárörvend is a cselekedetén, az áldozat kutyus gazdájához a következő mondatot intézte: Mivan Boglyas nem bírta? Kérjük figyeljetek oda a környéken, hiszen nem csak az állatkák, hanem a kisebb gyerekek is veszélyben vannak!

gyógymód férgek és helminták ellen

Előfordulhat ebben az esetben, hogy ők találják meg a mérgezett ételt, ami katasztrofális következményekkel járhat. A rendőrségen egyébként megtették a feljelentést a kerekes bevásárlótáskával korzózó nyugdíjas nő ellen.

paraziták görcsei parazitáktól adva