Iker parazita. A férfi, akiben továbbélt az ikertestvére - Fotóval


iker parazita

Ikerpárjának testrészei a mellkasából nőttek ki, megnehezítve egész eddigi életét. Nem viccelünk akkor, amikor a parazita szót használjuk, ugyanis ez egy iker parazita technicus, egy megnevezése a rendellenességnek. A fejlődés egyik korai szakaszában az ikerpár egyik tagjánál probléma lép fel a sejtosztódással, aminek eredményeképpen a másik tagban nő, az egészséges testvér szöveteivel összefonódva fejlődik tovább.

Gyakorlatilag az egyik magzatban fejlődik a másik magzat.

iker parazita parazitákat okoznak

A parazita ikertestvér szinte csak élősködik a testvére szervezetén, az ő szervei tartják életben, de nincsenek érzelmei, nincs tudata, csupán csak egy újabb, és meglehetősen felesleges végtaghalmaz.

Az évek során olyannyira megszokta már testvérét a testében, hogy a mellkasából kicsüngő kéznek gyakran vágja a körmét.

iker parazita

Szerencsére a helyiek látták a tini küzdelmét, ezért megsegítésére összegyűjtötték a megfelelő összeget egy műtétre, aminek a segítségével az egyébként kiváló tanulóként számon tartott Veronica végre megszabadulhat a rajta élősködő tehertől.

A műtét Thaiföldön vár a kislányra.

a blastocystosis parazita

Veronikát kitűnő tanulóként tartják számon. Forrás: Viral news A megkérdezett szakértők szerint ez a fajta fejlődési rendellenesség általában könnyen műthető. A végtagok nem iker parazita kapcsolatban létfontosságú szervvel, a csontokhoz és a bőrhöz nőnek hozzá, így könnyen eltávolíthatók.

iker parazita lehelet 13 év aceton