Berendezés paraziták


A Zapper készülékről A Berendezés paraziták készülék szintén biorezonanciás berendezés.

a férgek széles körének megelőzésére

Minden létformának és szerves anyagnak saját rezgési frekvenciája van, azaz, minden szervezet egy adott sávszélességű és magasságú saját frekvenciát bocsát ki. Egy adott frekvencia meghatározott ciklusokban történő bevitelével lehetőség nyílik vírusok, baktériumok, gombák, és más élősködők, paraziták kiírtására elektromos kezeléssel oly módon, hogy az a testünket nem károsítja.

emberi paraziták mik

Egy ilyen kezelés után a megcélzott kórokozók jelenléte már nem mérhető. A mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, elpusztulnak.

Egy legyengült szervezet immunrendszere képtelen legyőzni az élősködőket, azonban a Zapper biorezonanciás készülék használatával megtisztíthatóvá válik.

A Zapper készülék kHz-es tartományban négyszög hullámformát alkalmaz, mely azonban nem vált polaritást, lényegében pulzáló egyenáram. Bármely, pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust, gombát, élősködőt megfelelő feszültségen Voltidőtartamban 7 percés frekvenciatartományban 10 Hz - KHz.

paraziták fájdalma a jobb oldalon paraziták birodalma

Parazitaírtás menete Zapper készülékkel A kezelés időtartama nagyjából perc, mely négy db. Az első ciklusban elpusztulnak a vírusok, baktériumok, élősködők, de néhány berendezés paraziták múlva ismét megjelennek újabb baktériumok és vírusok.

EGÉSZSÉGTÉRKÉP11

A baktériumok és vírusok megfertőzik az élősködőket, és amikor azokat elpusztítjuk, ismét szabaddá válnak a bennük rejtőző vírusok és baktériumok.

A második ciklusban elpusztítjuk ezeket a szabaddá vált baktériumokat és vírusokat, de hamarosan újabb vírusok jelentkeznek, ezek az elhalt baktériumokból szabadulnak fel.

Legolvasottabb Parazita ajánlatok Hát szabadulj meg tőlük! Tapasztalatatok alapján az alábbi esetekben az eredmény látványosan gyors lehet: megfázás, influenza, mononukleozis, szinte minden vírusos és járványos betegség stb.

A harmadik ciklus ezeket is kiírtja. A negyedik ciklus - mintegy biztonsági "ráadás" - teljes bizonyossággal végez az esetleges túlélőkkel.

  • Hány férget kell eltávolítani
  • Az epifiták paraziták
  • Ez egy parazitaírtó terápia, melynek segítségével több, mint kórokozó név szerinti szűrése lehetséges a frekvenciák alapján.
  • Szabadulj meg a szervezetedben lévő parazitáktól biorezonanciás kezeléssel!

Az élősködők teste leárnyékolja a belsőjüket, ez az oka, hogy a Zappert a kezelés során több ciklusban kell használni. A kis feszültségen alkalmazott impulzusoknak semmilyen káros hatása nincs a kezelt személyre!

tabletták helminthiasishoz

Tapasztalatok szerint az élősködők túlnyomó többségénél szükség van további kúrák, kezelések, vagy más orvosi intézkedések alkalmazására, mert csak így lehet ezeket örökre kiűzni a szervezetből. Copyright © - Egészségtérkép

In: Tanulmányok Mekkora valójában a parazita fertőzöttség, azaz, a lakosság hány százaléka lehet érintett?