Barack parazita


Index Az élősködőről a Journal of Parasitology amerikai féregtani folyóiratban csütörtökön jelent barack parazita tanulmány — írja az MTI.

barack parazita

Barack parazita Baracktrema obamai teknősök vérében élő laposféreg, nagyjából ötcentisre nő meg, és hajszálvékony. Szerinte ez megtiszteltetés, nem sértés, pláne, hogy vannak, akik több ezer dollárt is hajlandóak fizetni azért, hogy állatfajt nevezzenek el róluk.

száj és torok szaga a tyumenben található paraziták diagnosztikája

Platt több mint harminc fajt fedezett fel és nevezett el pályája során. Korábban az apósáról, a doktori témavezetőjéről, és más olyan emberekről nevezte el az általa felfedezett fajokat, akiket saját bevallása szerint nagyon tisztel.

Most Obama elnöksége előtt tiszteleg a maga rendhagyó módján. A kutatót — akinek egyébként az elnök távoli rokona — azért emlékeztette a féreg Obamára, mert hosszú, vékony és pokoli menő.

barack parazita férgek megelőzése az emberek drogjai számára

A Baracktrema obamai példányai szerinte "fenomenálisan és hihetetlenül ellenálló" lények, ezért bámulja és tiszteli őket. A féregtani folyóirat szerkesztője, Michael Sukhedo hozzátette, hogy az élősködők létfontosságúak az élethez, és mindenhol jelen vannak, tízből hét állatfaj élősködő.

barack parazita gyógyszerek a Candida gomba kezelésére a testben

Bár a névadókat többnyire a tisztelet vezérli, Sukhedo is elismeri, hogy azért néha van, akit a bosszúvágy hajt, egyszer egy tudós például a volt férje iránti dühétől hajtva adta a férgek egy egész csoportjának a microphallus mikrofallosz nevet. Korábban pókot, halat és egy kihalt gyíkfajt is neveztek már barack parazita tudósok Barack Obamáról.

barack parazita nsp gyógyszer férgek számára

Utóbbinak feltehetően semmi köze ehhez a videóhoz, amely azt bizonygatja, hogy az elnök valójában gyíkember:.